SEP | Lees welke bijeenkomsten wij bij u in de regio verzorgen
25438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25438,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kennis delen

en leren van elkaar

SEP deelt graag haar kennis en expertise. Daarom organiseren we jaarlijks een landelijke netwerkdag en regiobijeenkomsten verspreid door het land.

 

Tijdens deze evenementen gaan we in op de actualiteit en het biedt een mooi moment om bij te praten met vakcollega’s.

Actuele bijeenkomsten

Webinars

Aansluiten bij een webinar was nog nooit zo eenvoudig! U hoeft geen software te installeren en u krijgt een link toegestuurd via de mail. Zo eenvoudig is het. Het enige dat u nodig heeft is een laptop of tablet.

Training projectleider verkiezingen

Begin 2022 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Dat vraagt weer om een goede organisatie en planning. Met de training projectleider verkiezingen krijgt u inzicht in organisatie rondom verkiezingen.

Landelijke netwerkdag

Een jaarlijks gratis netwerkevent!

Elk jaar in het voorjaar organiseert SEP een landelijke netwerkdag. Een dag waarin we gezamenlijk inspelen op de actualiteit en er volop ruimte is om te netwerken met vakcollega’s door heel het land.

 

De volgende netwerkdag vindt plaats op: 24 maart 2021. Schrijf alvast in uw agenda!

Omstreeks januari 2021 zullen we de eerste informatie bekend maken. Houd onze website dus in de gaten!

Mis nooit meer een evenement van SEP en schrijf u in voor onze maandbrief!

De maandbrief staat daarnaast vol met actuele nieuwtjes rondom onze e-learning, infomatieveiligheid & privacy en verkiezingen.