Data-en digivaardig

Een compleet pakket om veilig, behendig en correct te werken met applicaties

Meer informatie Plan een demo
Twee collega's kijken naar computerscherm - data- en digivaardig

Veiligheid voorop

Om veilig te kunnen werken heb je kennis nodig over informatieveiligheid en privacy. Met de trainingen hierover groeit je iBewustzijn en awareness. Je leert potentieel gevaarlijke situaties herkennen en hoe je het beste kunt handelen als je vermoedt dat er iets niet klopt en gegevens in gevaar kunnen zijn.

Office apps - data- en digivaardig

Van veilig naar handig

Om veilig te kunnen werken is niet alleen awareness belangrijk. Je hebt een scala van vaardigheden nodig om snel en slim te werken met computers, internet en data. Om vlot te kunnen werken is het handig als je basisprogramma als Word, Excel, Outlook en Teams beheerst en er goed de weg in kunt vinden. Om prettig te kunnen werken is het goed te weten wat de etiquette is bij mailen, videovergaderen, thuiswerken en chatten. En om bij al dat beeldschermwerk geen last van je polsen of rug te krijgen is het fijn om even de tips door te nemen voor de juiste lichaamshouding aan je bureau.

Data- en digivaardig - man aan het werk

Een waaier van digitale vaardigheden

In het pakket data- en digivaardig komt het allemaal aan bod. In korte praktijkmodules krijg je tips,  oefeningen brengen je verder en als bonus leer je hoe je zelf snel antwoorden kunt vinden op je vragen over Office-applicaties. Je verhoogt je datavaardigheid en dat maakt je werk niet alleen beter en sneller maar ook veiliger.

Benieuwd naar al onze gemeentebrede trainingen?