SEP | Digitale leeromgeving voor gemeenten met o.a. gemeentebrede e-learning
126053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126053,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Digitale leeromgeving

Om te zorgen dat medewerkers bij zijn in hun vakgebied is permanent leren de basis. Een leeromgeving mét e-learning is het perfecte middel om te sturen op ‘leren leren’ in uw organisatie. De e-learning van SEP is platformonafhankelijk. Weten wat dit betekent voor uw organisatie? Lees hieronder verder.

Heeft u al een leeromgeving?

Wanneer uw organisatie al een leeromgeving heeft, kunnen we de e-learning van SEP aanbieden vanaf het platform van uw organisatie. De e-learning kan namelijk op elke leeromgeving draaien. 

Heeft u nog geen leeromgeving?

Wanneer u nog geen leeromgeving heeft zijn er verschillende opties mogelijk. U kunt ervoor kiezen om een leeromgeving te selecteren om de e-learning op af te spelen. Het selecteren van een leeromgeving hangt af van wat de organisatie met de leeromgeving wil bereiken. SEP heeft veel ervaring met leveranciers, en kan u hierin adviseren.

 

(Nog) geen behoefte aan een eigen leeromgeving? In dit geval leveren we een afspeelomgeving mee waarop de e-learning kan worden afgespeeld. Zo kunt u toch starten met de e-learning, zonder dat u eerst een leeromgeving hoeft te selecteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.