E-learning Burgerzaken | Effectief en efficiënt leren | SEP
126200
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126200,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

E-learning voor het domein Belastingen

Aantoonbaar kennis van zaken: dat kan met de e-learning van SEP voor het domein Belastingen. De uitgebreide leerlijnen WOZ (WOZ-medewerker en WOZ-taxateur Woningen) zijn namelijk geheel opgebouwd op basis van de toetsingsnormen van de Waarderingskamer. Naast deze leerlijnen hebben we ook andere cursussen op het gebied van belastingen, waaronder de diverse basisregistraties, heffingen en inningen.

De leerlijnen

WOZ-medewerker

De leerlijn WOZ-medewerker is de basis van alle WOZ-opleidingen. Deze uitgebreide leerlijn bestaat uit 8 cursussen en is gebaseerd op de toetstermen van de Waarderingskamer. Daarmee vormt deze training een goede basis voor het examen. In de leerlijn worden de diverse werkzaamheden waar de WOZ-medewerker mee te maken krijgt uitvoerig behandeld. 

Basisregistraties module 1

Nieuw! WOZ-taxateur woningen

De leerlijn WOZ-taxateur woningen is ideaal voor de cursist die verdieping zoekt na de leerlijn WOZ-medewerker. Deze uitgebreide leerlijn bestaande uit 22 modules (8 cursussen) en is net als de leerlijn WOZ-medewerker gebaseerd op de toetstermen van de Waarderingskamer. Van basisregistraties tot kwaliteitszorg, en van werkprocessynchronisatie tot objectkenmerken, het komt allemaal terug in deze e-learning. Jouw kennis over woningtaxatie staat na afronding van deze leerlijn als een huis.  

Algemene cursussen

Naast leerlijnen omvat het domein Belastingen ook algemene cursussen zoals cursussen over de verschillende basisregistraties, cursussen op het gebied van heffingen en inningen. Allemaal ontwikkeld in samenwerking met inhoudsdeskundigen.

Meer weten?
Schrijf je in voor een webinar!

In één uur tijd vertelt Ingrid van Zeeland u meer in een webinar. U leert er altijd van!