Artikel e-learningpakket in Burgerzaken & Recht - SEP
79657
post-template-default,single,single-post,postid-79657,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Artikel e-learningpakket in Burgerzaken & Recht

Artikel e-learningpakket in Burgerzaken & Recht

E-learningpakket als basis voor burgerzaken

Bij SEP weten we het natuurlijk al lang: we maken een e-learningpakket dat staat als een huis. Maar het is altijd leuk om een schouderklopje te krijgen, zoals in het blad Burgerzaken & Recht dat vanaf vandaag bij elke gemeente in de bus ligt. Dit vakblad van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken wordt vaak en veel gelezen door Burgerzaken, een van de grootste doelgroepen van onze leervorm.

In het artikel delen de gemeenten Den Haag en Woerden/Oudewater hun ervaringen met het e-learningpakket van SEP. En die zijn zeer positief, iets dat niet in de laatste plaats te danken is aan het feit dat SEP de lesstof niet alleen ontwikkelt, maar ook up-to-date houdt. Juist dat is de unieke kracht van SEP.

“Super mooi om zulke positieve verhalen te lezen! Het is namelijk ook een fantastisch product”
Jeroen Busse, directeur van de Mariënburggroep

“SEP heeft een prachtig product op de markt gebracht. Dan kan een top artikel natuurlijk niet uitblijven. Ik ben benieuwd naar de reacties van alle gemeenten.”
Frans van Aggelen, Business Development Manager van Securitech