Landelijke Netwerkdag 2019 - SEP
19459
post-template-default,single,single-post,postid-19459,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Landelijke Netwerkdag 2019

Landelijke Netwerkdag 2019

Nog maar 3 weken en dan is het zover: de vijfde editie van de landelijke Netwerkdag! Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in het Honigcomplex in Nijmegen. We hebben samen met onze partner Cuccibu een interessant programma samengesteld waarbij ‘permanent en cyclisch verbeteren’ de rode draad is.

Vanuit het oogpunt van mens, techniek en proces hebben we zes diverse workshops gepland. In de eerste ronde ligt de focus op de Plan-Do-Check-Act cyclus, met als belangrijk thema het cyclische verbeterproces. In de middag komen sessies uit de praktijk aan bod. Plenair hebben we daarna een paneldiscussie waarbij actuele thema’s aan bod komen. Heeft u vervolgens nog specifieke vragen? Dan kunt u afsluitend terecht bij onze informatiemarkt! Hier staan experts uit de praktijk klaar om uw vragen te beantwoorden.

Keynotespreker dit jaar is Maurits Martijn van de Correspondent. Hij schreef samen samen met Dimitri Tokmetzis het boek ‘Je hebt wél iets te verbergen‘. Het boek gaat over het levensbelang van privacy en legt helder bloot waarom privacy misschien wel het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is.

Heb je je nog niet aangemeld? Doe het snel, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar! Klik hier om je aan te melden.

Voor het volledige programma: sep.nl/netwerkdag

Tot ziens op de Netwerkdag!