Het vernieuwde ISMS is beschikbaar - SEP
70369
post-template-default,single,single-post,postid-70369,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het vernieuwde ISMS is beschikbaar

Het vernieuwde ISMS is beschikbaar

Ervaar ons nieuwe ISMS live in een van onze Roadshows!

SEP toert in maart door het land om het nieuwe ISMS én de Privacytool te demonstreren. Ingrid van Zeeland neemt je een ochtend lang mee in een live demonstratie van alle functionaliteit. 

De afgelopen maanden is in hoog tempo doorontwikkeld door team SEP (en ontwikkelaars van partner Qualogy) om de gewenste functionaliteiten toe te voegen.

De top 10 functionaliteiten in het nieuwe ISMS van SEP:
  1. Intuïtief, eenvoudig en wederom voorzien van slimme oplossingen.
  2. Compact waar het kan, uitgebreid wanneer het nodig is. U kunt kiezen voor een groeimodel.
  3. Turnkey oplossing, binnen één dag aan de slag! 
  4. Voorgedefinieerde normenkaders, zelf te kiezen.
  5. Voorgedefinieerde informatieclusters, zelf te kiezen.
  6. Voorgedefinieerde controls en maatregelen, automatisch gekoppeld aan de informatieclusters, inclusief een complete documentenset (300 documenten) die u snel ondersteunt. U maakt deze templates gemakkelijk op maat voor uw organisatie.
  7. Speciaal geschikt voor samenwerkende organisaties. Direct ingeregeld!
  8. Taken kunnen eenvoudig worden uitgezet en u kunt door de workflow taken goedkeuren (controle).
  9. ENSIA-vragen automatisch gekoppeld aan de maatregelen zodat u vanuit één coördinatiepunt het gehele jaar door verantwoording kunt afleggen (geen dubbele werkzaamheden meer).
  10. Dashboard op maat te maken. Filters zorgen ervoor dat u elk gewenst overzicht op uw eigen dashboard kunt zetten, zodat u overzicht houdt voor die zaken die voor u van toepassing zijn.

 

We komen onder meer naar de gemeente HLTSamen (Hillegom), gemeente Hellendoorn, gemeente Eindhoven en houden ook een Roadshow in Nijmegen. Komt u ook? Kijk op www.sep.nl/roadshows  voor de precieze data en locaties.

Een roadshow is voor zowel bestaande klanten als geïnteresseerden bij te wonen.

Wilt u een presentatie in huis voor alle direct betrokkenen rondom informatieveiligheid en privacy? Dat kan ook. Bel ons voor een afspraak of mail naar: hallo@sep.nl.