Workflowfunctionaliteit, bewijslast uploaden en andere GRC-functionaliteiten - SEP
70304
post-template-default,single,single-post,postid-70304,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Workflowfunctionaliteit, bewijslast uploaden en andere GRC-functionaliteiten

Workflowfunctionaliteit, bewijslast uploaden en andere GRC-functionaliteiten

SEP ontwikkelt het ISMS in eigen beheer steeds verder door, steeds in interactie met onze klanten. Gemeenten en andere organisaties vragen aan ons een makkelijke applicatie die de CISO faciliteert en ondersteunt. Een lang implementatietraject hoort daar niet bij. Om die reden heeft SEP besloten het huidige ISMS in eigen beheer compleet te vernieuwen en uit te breiden met de volgende functionaliteiten: 

  • Alle normenkaders, ook keuze uit diverse normenkaders van de AVG
  • Alle informatieclusters voorgedefinieerd, zelf aan te vullen
  • Alle controls en bijbehorende maatregelen automatisch gekoppeld
  • Bij de maatregelen de bijbehorende documententemplates ter ondersteuning (opzet) met de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf templates aan te maken zodat enorm veel tijd wordt bespaard.
  • Workflowfunctionaliteit, zet op eenvoudige wijze taken uit 
  • Een uitgebreide begrippenlijst
  • Een organisatiemenu voor het aanmaken en onderhouden van eigen gebruikers in diverse rollen
  • Geoptimaliseerde layout, user adoption, intuïtief en overzichtelijk

Deze basisversie is al beschikbaar voor gemeenten en andere organisaties.

Deze uitbreidingen worden in Q1 2020 verwacht en zullen gepresenteerd worden tijdens een aantal Roadshows (www.sep.nl/roadshows). Er is ook een mogelijkheid het nieuwe ISMS tijdens de landelijke netwerkdag te zien (www.sep.nl/netwerkdag).

Aangezien alle benodigde functionaliteit in eigen beheer wordt doorontwikkeld zal SEP geen nieuwe tooling meer uitleveren in combinatie met de applicatie Pepperflow.