ISMS van SEP | Informatieveiligheid én privacy goed georganiseerd
125971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125971,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Gemeenten en andere overheidsorganisaties voorzien een groeipad naar steeds meer integraal risicomanagement. Niet alleen op informatiebeveiliging en privacy, maar ook breder naar onder andere interne controle en rechtmatigheid. Om die reden is het SEP ISMS overgedragen aan de gerenommeerde partij Inergy (LIAS). 

 

Algemeen directeur SEP Ingrid van Zeeland over deze keuze: ‘Door het huidige ISMS over te dragen naar Inergy, wordt deze ontwikkeling geborgd. Daar is Inergy sterk in. Klanten kunnen nu hierin het groeipad kiezen wat bij ze past en daar zijn we blij mee’.

 

SEP staat bekend om de kwaliteit van haar e-learning en leertrajecten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. SEP en Inergy versterken elkaar ten behoeve van de klant. 

Meer weten over ISMS LIAS? Klik hier om door te gaan naar de site van Inergy of ga naar inergy.nl/voor-overheden/lias-isms/

Over Inergy

Met LIAS is Inergy marktleider bij de Nederlandse gemeenten. Het LIAS In Control platform biedt een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Waarom het ISMS van SEP

Gebruikersvriendelijk, intuïtief én slimme tooling

SEP biedt professionele tooling op het gebied van informatieveiligheid en/of privacy die volledig de PDCA-cyclus ondersteunt, inclusief workflowfunctionaliteit. U bepaalt zelf het niveau en uitgebreidheid van de functionaliteit, passend bij uw wensen. Ú heeft de volledige regie, maar wordt wel zoveel mogelijk ontzorgd door onze gebruikersvriendelijke en intuïtieve oplossing.

 

De tooling is bij uitstek geschikt voor alle onderdelen van de overheid die te maken hebben met de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO): gemeenten, gemeenschappelijke regelingen en andere (landelijke) overheidsorganisaties. 

 

Het ISMS van SEP biedt de volgende voordelen:

Benieuwd naar het ISMS van SEP?

Sluit aan bij de live demo in de webinar (één uur)