Ons team

Met een gezamenlijke visie en ambitie groot zijn door klein te blijven.

Bianca

Redacteur / Adviseur leren en ontwikkelen

Bianca woont samen met drie hackers: haar man en haar twee kids. Zelf hackt ze vooral knopen door bij SEP, stippelt ze de lijnen uit, en is ze betrokken bij zowat alles dat er gaande is in het bedrijf.

Thuis is Bianca een fanatiek puzzelaar, bij SEP blijkt ze zelf vaak het missende puzzelstukje. Andere hobby’s zijn koken, wandelen, en natuurlijk geschiedenis. Verder wordt er regelmatig een serie aangezet op Netflix. Met Bianca’s kennis van zaken verdenken we haar ervan ook heel SEPflix te hebben gebinged.

Cecile

Adviseur Leren en Ontwikkelen

Cecile speelt voor de winst, of het nu een bordspel is of een tennismatch. Godzijdank zit ze in ons team – en natuurlijk in het jouwe: deze bedrijfscommunicatiewetenschapper neemt je op heldere manier mee in het opleidingsplan dat past bij jouw organisatie. Zo speel je altijd met thuisvoordeel.

Sommige mensen sparen postzegels. Cecile spaart nieuwe ervaringen – of het nu gaat om tekenen, mindfulness-cursussen, wandeltrips, kampeervakanties, kringloopkoopjesjachten, of… een cursus kaasmeester. Van dat laatste maken wij dankbaar gebruik. Voor de fromage-fanatici: verwacht binnenkort een brie-learning in je leeromgeving!

Daphne

Adviseur leren en ontwikkelen

Met een enthousiasme dat aanstekelijker is dan een gaap adviseert en begeleidt Daphne je bij het implementeren van permanente educatie. Heeft het met leerdoelen te maken op gebied van iBewustzijn, privacy, of informatieveiligheid? Daphne zet de lijnen uit –betrokken, doelgericht en een echte planner en organisator.

Wanneer de laptop dichtgeklapt kan worden is het tijd voor een fanatiek potje padel, een goed boek, een wandeling in het bos of aan strand, of een wijntje op het terras – uiteraard wel graag met een zonnetje.

Geert-Jan

IT-beheerder

Geert-Jan ontwikkelt de IT-services en technieken van onze e-learning. Ook de interne automatisering binnen SEP en het product-eigenaarschap van de Ensia-tool liggen op zijn bordje. 

Niet alleen op de gitaar raakt Geert-Jan de juiste snaar; ook als collega kun je altijd rekenen op een flinke dosis opgewektheid, net als rust en relativeringsvermogen. Zijn liefde voor techniek zie je terug in zijn interesse in Formule 1. Naast snelle auto’s en brandend rubber houdt hij van duiken en darten. Zowel op het dartbord als op het terras worden dubbels en tripels geraakt.

Harry

Harry

Show- en kantoorhond

Klein van stuk maar groot in ondeugendheid: deze vrolijke Jack Russell komt dolgraag met Ingrid mee naar kantoor.

Harry eet het liefst groente en fruit, en tovert een glimlach op je gezicht wanneer hij gaat zitten – dan staan zijn achterpootjes naar buiten in een split.

Henri

Henri

Projectleider

Henri is iemand van weinig woorden maar van veel ervaring. Hij draagt geen rugzak maar een boedelbak aan ervaring mee: 35 jaar dienst als ICT’er bij lokale overheden, gewerkt in consulting, troubleshooting, marketing, sales, projectleiderschap, én als business-unit directeur. In combinatie met zijn doel- en resultaatgerichte instelling brengt hij SEP daarmee een overdaad aan focus en expertise. 

In zijn vakanties stapt Henri op de fiets om door gebieden van Europa te toeren. Ook de zolen van zijn wandelschoenen moeten regelmatig worden vervangen. Is het tijd is om te relaxen? Dan wordt er een live-optreden gestreamd: Leonard Cohen bijvoorbeeld, of Phil Collins, Mark Knopler, of Simply Red.

Ingrid

Algemeen directeur / partner

Ingrids passies: leren en de overheid. Dat blijkt niet alleen uit ruim 20 jaar gemeentelijke ervaring; ook de kennis van zaken geeft het weg. Ze ziet steevast als eerste de verbanden tussen de meest uiteenlopende overheidsthema’s en -functies. Vrijdags om half vijf gaat die knop echter uit. Dan wordt het team ‘gesommeerd’ om de laptop dicht te klappen en aan te schuiven voor een biertje.

Als ze niet aan het werk is kun je Ingrid vinden in de natuur, aan de wandel met hond Harry, zwemmend, op de mountainbike of offroad op de motor. Wij zien weinig verschil tussen Ingrid op de mountainbike of bij SEP: veel grip op de onderliggende materie en volle kracht vooruit.

Jules

Salesmanager / partner

Jules schat dingen op waarde en hangt overal de juiste prijs aan. Samen met jou kijkt hij wat er mogelijk is qua educatie en innovatie, allemaal binnen de kaders van heldere afspraken. Hij is creatief, vrolijk en positief. En daarnaast: rechter door zee dan een trans-Atlantisch vrachtschip. 

Deze ex-bekerhouder van de SEP teamdag-bokaal is competitief ingesteld, houdt van basketbal, reizen en koken. Ooit wil Jules nog een kookboek schrijven. Tot die tijd staat hij bij SEP vooral bekend om zijn recepten voor effectief en doelgericht teamwork.

Karlijn

E-learning ontwikkelaar

Karlijn is een beetje als Wikipedia: vol met kennis waar je niks aan hebt, én vol met kennis waar je wél iets aan hebt. Maar vooral: verrekte handig om aan je zijde te hebben bij elk project. De nutteloze kennis komt goed van pas tijdens het fanatieke pubquizzen en puzzelen, van de rest pluk je als collega de vruchten.

Haar missie lijkt simpel: mooie e-learning maken. Maar daar komt nog heel wat bij kijken. Gelukkig is ze half mens en half Zwitsers zakmes: van trainingen plannen en coördineren tot marketing, en van redactiewerk of website-bouwen tot het bewaken van de huisstijl, Karlijn is on it. Dat alles gaat gepaard met redelijk wat perfectionisme: is er vandaag een training gemaakt, dan is het morgen tijd voor een verbeterslag.

Linda

Linda

Backoffice medewerker

Bel je SEP? Grote kans dat Linda opneemt. Met een vrolijke noot en een zachte g staat ze klaar voor elke klant. Je hebt hier te maken met een echte spin in het web: van grote waarde voor ons team en onze klanten. Van verkiezingen tot zorgen dat haar collega’s even achter hun scherm vandaan komen, Linda heeft niet één vinger, maar twee héle handen in de pap.

Gewapend met haar fotocamera ziet deze natuurliefhebber ze dikwijls vliegen. De spechten, meesjes, en de valk (!): alles dat neerstrijkt om het SEP-paviljoen wordt gekiekt. In haar vrije tijd ontpopt ze zich tot een ware Robinson, die het meest geniet in Scandinavië of een tentje in het bos. Kamperen in een tipi? Tipi-sch Linda.

Marieke

E-learning ontwikkelaar

Met oog voor detail en gevoel voor kleur stelt Marieke e-learning samen. Ook een vleugje perfectionisme ontbreekt niet: “Bij SEP vindt iedereen het net als ik belangrijk dat alles op de juiste plek staat”. Waarvan akte: want wat krijg je als je een communicatie-achtergrond en design-ervaring combineert? Het perfecte huwelijk tussen tekst en beeld.

Marieke houdt van mooie dingen, vooral als het om grafisch ontwerp gaat – of het nu magazines of geboortekaartjes zijn. Extra blij wordt ze van ouderwetse druktechnieken als letterpress, waarmee je reliëf en diepgang creëert. E-learning laat zich lastig letterpressen. Maar diepgang drukken we er met liefde doorheen.

Mark

E-learning ontwikkelaar

Mark geeft vorm. Niet alleen aan de mooiste trainingen, maar ook aan de sfeer op kantoor – met een goede grap of behulpzame tip. Deze flexibele alleskunner staat altijd klaar om een collega uit de brand te helpen. Hij onderhoudt de website, typt sneller dan z’n eigen schaduw en doet dingen in Photoshop waardoor je de aard van de werkelijkheid in twijfel trekt.

Mark kun je buiten werktijd vaak achter het fornuis vinden, kokend voor familie en vrienden. Verder kun je ‘m spotten in de kroeg voor een speciaalbiertje of natuurlijk op avontuur met z’n zoontje. Hij drinkt z’n cola het liefst uit een glazen flesje en kent meer keyboard shortcuts dan een volbloed programmeur. Als wij een toetsencombinatie konden gebruiken op Mark, dan was het ‘Command-c’.

Miesje

Mischa

Kantoorhond in opleiding

Deze jeugdige stagiaire hoopt naast huisdier ook volleerd kantoordier te worden. Gelukkig heeft ze aan Harry een uitstekende leermeester (het vakgebied tafelmanieren uitgezonderd). 

Mischa zelf zet haar beste pootje voor, behalve tijdens het ravotten: dan gaat het achterwerk voorop in de strijd. Na afloop wordt er een verdiende dut gedaan op de deurmat.

Patricia

Adviseur leren en ontwikkelen

Met veel gedreven- en betrokkenheid begeleidt Patricia tal van organisaties bij de implementatie van e-learning. Aan de hand van strakke planning en een dosis ervaring zet ze begeleidingstrajecten uit die aansluiten bij de doelen en het DNA van jouw organisatie.

In haar vrije tijd geniet Patricia volop van familie en vrienden – onder het genot van een hapje en een drankje – en slaat ze graag een balletje op de tennisbaan. Ook trekt ze regelmatig de hardloop- of wandelschoenen aan – en met carnaval vooral de stoute schoenen. Start ze bij SEP een optocht, dan lopen wij zonder peinzen achter Patricia aan.

Piet

Redacteur

Deze taalfanaat heeft ooit een keer op een verlaten kruispunt zijn ziel verkocht – aan een sympathieke man met hoeven – in ruil voor schrijftalent en goede looks. Eén van die twee verzoeken werd gehonoreerd. Met vlotte pen zorgt Piet dat SEP’s teksten niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook dat ze fonkelen en vlammen. Samen met jou kijkt hij of de e-learning tekstueel aansluit op de leerdoelen en -behoeften.

Naast taal heeft Piet de liefde verklaard aan de filosofie. Films en romans kunnen ‘m ook bekoren, net als experimentele gerechten, gedichten, en zo nu en dan een grap of een grol.

Rianne

Adviseur Leren en Ontwikkelen

Deze klantadviseur heeft meer overzicht dan een basketballer op een kinderfeest. Is er een taak? Dan staat ie op een lijstje. Is er een planning? Dan is ie strakker dan te heet gewassen skinny jeans. Voorheen was Rianne projectmanager bij een vertaalbureau. Die insteek wordt doorgezet bij SEP. Hier worden klantwensen moeiteloos vertaald naar praktische leeroplossingen. 

Academiewensen of hulp nodig met voortgangsrapportages? Rianne helpt je met liefde, en blijft in contact, over en weer. Ook op het tennisveld gaat er regelmatig wat over en weer – daar wordt love juist vermeden. Staat ze niet op het tennisveld? Dan is er wellicht een leuk concert in Doornroosje, of draait er een cultfilm in LUX. Hier op het paviljoen kan ze wat dat betreft ook terecht: er lopen genoeg culthelden rond.

Ruben

Relatiemanager

Ruben houdt van techniek: liefst unieke, handgemaakte apparatuur. Bij SEP kijkt hij samen met jou welke leerbehoeftes en uitdagingen er leven in jouw organisatie. De missie: ontzorgen. De techniek: een persoonlijke touch – uniek en handgemaakt.

Rubens grootste hobby is z’n gezin. Weekendje weg of middagje speeltuin met de kids? Let’s go. Sporten doet Ruben regelmatig in het zwembad. Hier springt hij ook meteen in het diepe. Wij staan klaar om op te pakken wat hij opduikt!

Stijn

Videograaf

Deze creatieveling heeft haast evenveel projecten als ideeën. Wat voor ons nieuw is, is voor Stijn oud nieuws. Desondanks praat hij je graag bij, altijd met een brede lach, fonkelende ogen, en een dot humor.

Binnen SEP houdt hij zich bezig met video en animatie en schiet hij de mooiste beelden. Zelfs opdrogende verf tovert Stijn nog om tot een meeslepend tafereel. Geen berg is te hoog, letterlijk en figuurlijk. In het weekend worden er namelijk regelmatig hoogtemeters gemaakt op een bouldermuur of rotswand.

Theo Verheggen

Theo

Redacteur

SEP’s Ur-redacteur is terug voor een tweede dienstverband. Met zijn ervaring en kennis tikt Theo de redactie naar een hoger niveau. Zelf vindt hij dat hij ernstig te laat is geboren. Woodstock, Monterey en de Fillmore East & West: allemaal gemist. Ons deert dat minder: wij hebben nu e-learning die rockt, daarvoor was de ooievaar stipt op tijd.

Met zijn achtergrond in de Jungiaanse-, cultuur- en dieptepsychologie staat deze redacteur aan het roer van SEP’s nieuwe vaardighedenleerlijn – typisch gevalletje juiste persoon, juiste plek. Theo’s voorliefde voor psychologie wordt alleen overschaduwd door zijn voorhekel aan bananen. Liever pelt hij de schillen van e-learning. Wat overblijft? Vruchtbare, behapbare leerstof.

Thomas

E-learning ontwikkelaar

Deze vormgever heeft oog voor vorm én inhoud. Dat laatste geeft Thomas ook zijn dochter mee: speeltuin en zwembad worden afgewisseld met uitjes naar musea of de bieb. Hij houdt van koken (veganistisch!) en luistert harde muziek, liefst live en ergens in een klein zweterig zaaltje.

Wij mogen Thomas regelmatig live meemaken op kantoor – gelukkig in een ruimere, niet-zweterige omgeving. Zijn setlist daar? Openen met het maken van gelikte e-learning, gevolgd door het delen van vernieuwende inzichten en als afsluiter wat bedachtzame feedback. Onze recensie luidt dan ook: een vormgever in topvorm, gaat dat zien!

Twan

Partner

Wie het kleine niet innoveert, is het grote niet weerd. Is het nieuw, onbekend, innovatief – of maf? Dan heeft Twan het waarschijnlijk vorige week al uitgeprobeerd. Zoals hij het zelf zou samenvatten: “stilstand is achteruitgang.”

Deze échte IT’er (de ‘T’ staat voor ‘Twan’, denken we) is een digitale pionier. Mede dankzij hem is SEP een broedplaats van innovatie en nieuwe producten. Neem bijvoorbeeld de ENSIA-tool, voorheen het ISMS: uitgebroed door Twan. Techniek en innovatie zie je ook terug in z’n boekenkast: daar prijkt de complete sci-fi serie Duin. Maar Twans grootste hobbies zijn Evelien en hun twee dochters.

Vanja

Salesmedewerker

Weten wat SEP aan e-learning in huis heeft? Vanja maakt je enthousiast over de mogelijkheden. Vanja’s luisterend oor krijg je niet alleen als klant aangeboden. Ook als collega heb je een vriendelijke en oprechte kantoorgenoot, altijd op zoek naar de beste oplossing.

Buiten werktijd vind je deze sportieveling op de racefiets of probeert hij in de zaal een bal in de winkelhaak te jagen. Ga je naar een festivalletje of een concert? Aardig kansje dat je Vanja tegen het lijf loopt – tip: kijk links vooraan. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. En voor ons? Een dagje op kantoor met Vanja: da’s muziek in onze oren.

De lerende organisatie

Binnen SEP hebben we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid. Dat vinden we fijn, omdat we ook veel vrijheid krijgen in het uitvoeren van onze werkzaamheden. In plaats van een MT dat zegt wat we moeten doen, faciliteert het MT ons – een heel andere benadering. De kennis en kunde zijn bij de teams aanwezig. Het MT geeft advies, luistert en prikkelt ons waar nodig. Wij zijn een lerende organisatie. Dit betekent veel ontwikkelen, niet stilstaan en continu een stapje beter willen.

Onze gezamenlijke ambitie? We willen de beste en meest innovatieve e-learningspecialist voor overheidsorganisaties zijn en blijven!

Fijn werken

Hier werken we hard voor, maar wel met de juiste balans. Zo zijn de dagelijkse Fika’s heilig bij SEP. Twee keer per dag laten we het werk even voor wat het is en gaan we van ons scherm af. We kletsen en lachen wat af, schieten een bal of gooien een frisbee. Daarnaast zetten wij samen de schouders eronder als het niet loopt zoals wij willen of rennen wij samen als er een deadline gehaald moet worden. Goed het weekend in is voor ons belangrijk. Wij sluiten de week af met een gezamelijke borrel – of we zorgen voor een (niet altijd even ;-)) sportief uitje.

We werken hard, we hebben lol en er is ruimte voor ontspanning. Daarmee leven we het motto na: fijn (samen)werken!

Wil jij ook een SEPper worden?

 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken. Denk jij dat je een aanvulling bent op ons team? Stuur ons dan een mail.

 

Neem contact met ons op