Hoera! De Groei Mee academie is live! - SEP
19075
post-template-default,single,single-post,postid-19075,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Hoera! De Groei Mee academie is live!

Groei Mee Academie

Hoera! De Groei Mee academie is live!

Op donderdag 1 november 2018 is het leer- en ontwikkelplatform van de gemeente Gooise Meren live gegaan: de Groei Mee! Academie.

De academie is opgezet om op een slimme manier van en met collega’s te leren, zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen. De trainingen sluiten aan bij de competenties die de gemeente Gooise Meren vraagt. Behalve trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zijn er ook trainingen die gericht zijn om kennis en kunde te vergroten of te verbreden. Het trainingsaanbod wordt vaak bijgesteld.

De samenwerking tussen SEP, Infolearn en de gemeente Gooise Meren heeft er voor gezorgd dat medewerkers van de gemeente op elk moment van de dag trainingen kunnen volgen, hun eigen voortgang kunnen bekijken en van elkaar kunnen leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen leer- en ontwikkelplatform? Neem contact op!

Groei Mee academie