Vacature: Adviseur Leren en Ontwikkelen

32-40 uur

Solliciteer direct

Over SEP

SEP bestaat 10 jaar en is een dynamisch en innovatief bedrijf. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken en willen de beste zijn. Wij zijn continu in beweging. Met humor, creativiteit, positiviteit komen ideeën, feedback en ervaringen samen die we als team verder oppakken. Inmiddels mogen we ruim 200 organisaties ondersteunen met onze e-learningproducten. Het is onze missie om bij de lokale overheden een nieuwe leercultuur te brengen met e-learning en permanent leren. 

En wij zoeken jou! 

Het team SEP is warm, informeel, betrokken en gedreven. We staan als team voor elkaar en vinden een goede werksfeer heel belangrijk, iedereen is belangrijk en we leren van elkaar. Elke week sluiten we af met een gezamenlijke borrel. Ons belangrijkste doel: fijn samen werken.

Daphne SEP

Wat verwachten we van jou?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Organisatorisch sterk
 • Sterk in team, krachtig als individu
 • Gedreven en durft beslissingen te nemen
 • Communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Houdt overzicht en rust
 • Verantwoordelijk en betroken
 • Flexibel, resultaatgericht en met een positieve insteek

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen het team leren & ontwikkelen. Met twee teamleden werk je voor onze klanten in de functie van adviseur leren & ontwikkelen. Jouw functie is veelzijdig: je adviseert en begeleidt klanten met het leren in de organisaties. Maar er zijn ook momenten waarop je hands-on bezig bent: een project opstarten, de communicatie tussen de klanten en onze leveranciers, de projectadministratie bijwerken. Ook lever je een bijdrage aan onze netwerkdagen en congressen die SEP bijwoont. Door het hybride werken zullen de meeste klantcontacten digitaal zijn, maar ook een fysiek bezoek aan een klant als adviseur komt voor. Net zoals deelname in een team aan onze netwerkdagen of congressen waar SEP naartoe gaat. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie. Hieronder worden de taken nog meer uitgelegd.

Het hoofddoel van het team leren & ontwikkelen is het leren succesvol te maken en het permanent leren organisatiebreed verder te brengen en te borgen (met e-learning) binnen de overheidsorganisaties, met name gemeenten. 

Vanaf het moment dat de overheidsorganisatie klant is, ga je in gesprek met de klant en begeleid je de klant met het leren. Op reguliere basis ga je evaluatiegesprekken aan met de klant om te kijken wat de volgende stap zou kunnen zijn. Dat kan verbreding of verdieping zijn van hetgeen de klant nu afneemt. Je adviseert hierin de klant hoe het leren verder kan worden ingezet. 

SEP werkt vraaggericht. Dat houdt in dat je als sparringpartner van de klant steeds weer kijkt hoe de klant verder geholpen kan worden met de inzet van de leermiddelen die tot onze beschikking staan. Daar waar meer vraag is, zal sales op jouw aangeven een voorstel maken.  

Naast deze 1-op-1 contacten, lever je ook een bijdrage aan de (landelijk georganiseerde) congressen, de eigen georganiseerde netwerkdagen en regiobijeenkomsten. Ook help je mee met diverse marketingaspecten zoals blogs, workshops en klantervaringen, interviews.

 

Klantervaringen

Wie zijn wij?

SEP is een jong en groeiend bedrijf met ambitieuze en gedreven professionals. E-learning is onze corebusiness; betrokkenheid, creativiteit en gedrevenheid vormen onze motor. Onze missie is (lokale) overheden te ondersteunen met passende e-learning en deze digitale leertrajecten te begeleiden.

Werkplezier staat bij SEP voorop. We zijn een lerende organisatie en leren met en van elkaar. Binnen de organisatie heeft iedereen veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn en zijn betrokken bij elkaars werkzaamheden. Elke week sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk dan bij Ons team en leer ons kennen!

 

Ons team

 

SEP paviljoen

Daarnaast krijg je:

 • Een uniek en informeel bedrijf met een warm hart waarin prettig (samen)werken voorop staat. 
 • Werken op een plek die bij je past, thuis en op kantoor.
 • Een marktconform salaris.
 • Dagelijkse fika’s en elke week een vrijdagmiddagborrel.
 • 6 vakantieweken bij 40 uur, prima pensioen
 • Doorgroeimogelijkheden (leren is ons motto)

Enthousiast?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij SEP? Dan maken we graag kennis met je!
Je kunt je motivatie en CV tot 3 juli sturen naar hallo@sep.nl t.a.v. Ingrid van Zeeland.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon (024 302 10 10).

 

Wij starten de sollicitatieprocedure met twee gespreksrondes. Tijdens de derde ronde zul je een dagdeel meelopen, zodat je kennismaakt met het team en de werkzaamheden.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bij SEP vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We koesteren een open bedrijfscultuur gestoeld op persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze talenten en vaardigheden zijn de basis voor ons succes. Precies die twee dingen staan dan ook centraal in het sollicitatieproces. We moedigen iedere persoon die zichzelf herkent in deze vacaturetekst aan om te solliciteren – ongeacht achtergrond, afkomst, religie, genderidentiteit, seksuele gerichtheid, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, of ander aspect dat hen uniek maakt.

 

 

 

Solliciteer