SEP webinars | e-learningpakket Burgerzaken
78653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78653,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
E-learningpakket Burgerzaken
(en verkiezingen)

E-learning Burgerzaken is hot en het complete e-learningpakket MBO-4 (basisnorm NVVB) nog hotter. Al ruim 70 gemeenten werken met de e-learningcursussen Burgerzaken van SEP. Het e-learningpakket bestaat uit alle thema’s van het MBO4-pakket van de NVVB en is opgebouwd vanuit de toetstermen van de NVVB. Zo bent en blijft u actueel. Het is ook mogelijk individuele cursussen en thema’s te volgen.

 

In het webinar gaan we naast het onderdeel Burgerzaken ook in op e-learning Verkiezingen voor tellers, stembureauleden en voorzitters en de e-learning verkiezingen in coronatijd voor de projectleiders verkiezingen om zich goed voor te bereiden op de komende verkiezingen. Daarnaast zijn er korte webinars waarin specifiek breder op het thema Verkiezingen wordt ingegaan. Behalve de mogelijkheden rond de e-learning wordt ook verteld over ontwikkelingen zoals de mogelijkheden tot integratie met uw applicatie voor verkiezingen.

De voordelen van het complete e-learningpakket MBO-4 Burgerzaken:
De e-learningcursussen zijn los te verkrijgen via onze samenwerkingspartner (Mariënburggroep). Er zijn echter extra voordelen als u (als afdeling) het complete e-learningpakket MBO-4 Burgerzaken gebruikt:

  • Permanent leren is in het vakgebied Burgerzaken een must, omdat 20% van de lesstof jaarlijks wijzigt. De lesstof in de e-learning houden wij actueel. U blijft als afdeling automatisch op de hoogte met de meest actuele lesstof.
  • Alle e-learningcursussen van SEP zijn gekoppeld aan de toetstermen van de NVVB zodat u zeker weet dat u het goede leert. De basisnorm voor de NVVB is het MBO-4 pakket voor élke ambtenaar Burgerzaken. SEP heeft dit pakket compleet opgebouwd in e-learning met 80 modulen.

  • Indien u als afdeling het complete e-learningpakket gebruikt, kunt u ook het werkplekleren ondersteunen en het e-learningpakket als naslagwerk gebruiken door het gebruik van trefwoorden en de koppeling met het HandBoek Amsterdam (HBA).
  • U kunt het pakket zelf combineren met klassikale trainingen met een opleider of opleidingsbureau naar eigen keuze. Zo werkt SEP al jaren samen met Mariënburggroep, maar u heeft de regie in eigen handen of en hoe u dit wilt combineren met het klassikale deel.

Data:

Donderdag 23 september — 09:30 – 10:30 uur
Dinsdag 12 oktober — 13:00 – 14:00 uur
Donderdag 11 november — 09:30 – 10:30 uur

 

 

Het webinar wordt verzorgd via Microsoft Teams, hiervoor sturen wij u een link. Het is niet noodzakelijk om software of applicaties te downloaden. Het webinar kan via de normale webbrowser (Chrome, Edge, Safari etc.) gevolgd worden. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.