SEP webinars | e-learningpakket SEPflix voor elke ambtenaar
78617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78617,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
E-learning voor élke ambtenaar

Op afstand leren, in je eigen tijd en tempo, was zelden zo actueel als nu. Maar wanneer is e-learning nu e-learning? Want online leren is niet een digitaal boek doornemen. Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in het didactisch model van de e-learning van SEP, hoe je leert en laat ze ook het brede aanbod aan e-learningpakketten en leerlijnen zien. Van SEPflix met gemeente- en overheidsbrede kennis (120 modulen), tot het domeinspecifieke Burgerzaken (80 modulen), Verkiezingen, Informatieveiligheid, Sociaal Domein en Belastingen. 

 

Voor actuele (overheidsspecifeke) thema’s, voor terugkerende thema’s in uw organisatie en voor élke ambtenaar wat wils. Bent u op zoek naar inhoudelijk kwalitatief goede e-learning en wilt u inzicht welke e-learningcursussen wij allemaal kunnen bieden? Dan bent u bij dit webinar op de juiste plek.

 

Ingrid zal ook summier het aanbod laten zien van het vakgebied Burgerzaken en Verkiezingen. Mocht u hier meer van willen weten, dan zijn hiervoor extra webinars.

Data:

Donderdag 6 mei – 15.00 – 16.00 uur
Donderdag 27 mei – 10.00 – 11.00 uur

 

Het webinar wordt verzorgd via Microsoft Teams, hiervoor sturen wij u een link. Het is niet noodzakelijk om software of applicaties te downloaden. Het webinar kan via de normale webbrowser (Chrome, Edge, Safari etc.) gevolgd worden. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.