SEP webinars | E-learning voor elke ambtenaar
78617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78617,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
E-learning voor élke ambtenaar (SEPflix)

SEP is dé e-learningspecialist voor de (lokale) overheid. Wij maken e-learning voor élke ambtenaar over actuele en terugkerende thema’s, van gemeente- en overheidsbreed tot domeinspecifiek. Met e-learning geeft u medewerkers de mogelijkheid om waar ze maar willen, in eigen tempo en op een leuke interactieve manier hun kennis te vergroten en op peil te houden. De leervorm e-learning is een waardevol instrument, mits het ook werkgerelateerd is en aansluit bij de ambtenaar. Tevens moet e-learning aan een aantal voorwaarden voldoen om als leervorm te kunnen gebruiken. SEP ontwikkelt we al jaren e-learning met een beproefde didactisch model. Meer weten? In één uur tijd vertelt Ingrid van Zeeland u meer in dit webinar. U leert er altijd van!

E-learning informatieveiligheid van SEP: al jaren de nr. 1 in kwaliteit!

In dit webinar gaan we in op de volgende onderwerpen:
  • De voorwaarden waar e-learning aan moet voldoen om een goede leervorm te zijn.
  • Hoe de kwaliteit van de e-learning is opgebouwd met een didactisch model (onderwijskundig verantwoord), zodat je
    leert!
  • Hoe je aantoonbaar en cyclisch conform de PDCA-cyclus in control kunt zijn en noodzakelijke kennis binnen de organisatie naar een hoger plan krijgt met e-learning.
  • Welke gemeente- en overheidsspecifieke e-learningcursussen SEP allemaal biedt voor huidige medewerkers én nieuwe medewerkers.
  • Hoe je als organisatie kunt sturen op borging van kennis zoals werken bij de gemeente, informatiebeveiliging en privacy voor nieuwe medewerkers met een introductieprogramma, permanent leren en e-learning.
  • Inclusief de relatie van informatiebeveiliging, privacy en integriteit met de andere gemeentespecifieke e-learningcursussen zoals de domeinen Burgerzaken, Belastingen en Sociaal Domein.

Data:

Dinsdag 11 januari – 13:00 – 14:00 uur
Donderdag 10 februari – 09:30 – 10:30 uur

 

Het webinar wordt verzorgd via Microsoft Teams, hiervoor sturen wij u een link. Het is niet noodzakelijk om software of applicaties te downloaden. Het webinar kan via de normale webbrowser (Chrome, Edge, Safari etc.) gevolgd worden. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen.

Permanente educatie

Als dé e-learningspecialist voor de (lokale) overheid ondersteunen wij inmiddels ruim 200 gemeenten en andere overheidsorganisaties met het leren. Wij maken e-learning voor élke ambtenaar over actuele en terugkerende thema’s, van gemeente- en overheidsbreed tot domeinspecifiek en begeleiden in leertrajecten. Steeds meer thema’s en vakgebieden vragen permanente educatie, zoals Burgerzaken (examinering NVVB), Verkiezingen (de Kiesraad), de opleiding WOZ-medewerker (de Waarderingskamer) en andere specifieke wet- en regelgeving zoals de Baseline Informatiebeveiliging Overheid voor de thema’s informatiebeveiliging en privacy. Met de leervorm e-learning kan aantoonbaar individueel worden getoetst, waardoor de voortgang te monitoren is. SEP ondersteunt hierin.

Met de moderne leervorm e-learning geeft u medewerkers de mogelijkheid om waar ze maar willen, in eigen tempo en op een leuke interactieve manier hun kennis te vergroten en op peil te houden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.