SEP webinars | Het ISMS en Privacytool - informatieveiligheid en privacy
126600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126600,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Gemeenten en andere overheidsorganisaties voorzien een groeipad naar steeds meer integraal risicomanagement. Niet alleen op informatiebeveiliging en privacy, maar ook breder naar onder andere interne controle en rechtmatigheid. Om die reden is het SEP ISMS overgedragen aan de gerenommeerde partij Inergy (LIAS). 

 

Algemeen directeur SEP Ingrid van Zeeland over deze keuze: ‘Door het huidige ISMS over te dragen naar Inergy, wordt deze ontwikkeling geborgd. Daar is Inergy sterk in. Klanten kunnen nu hierin het groeipad kiezen wat bij ze past en daar zijn we blij mee’.

 

SEP staat bekend om de kwaliteit van haar e-learning en leertrajecten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. SEP en Inergy versterken elkaar ten behoeve van de klant. 

Meer weten over het ISMS? Klik hier om door te gaan naar de site van Inergy of ga naar
inergy.nl/voor-overheden/lias-isms/

Over Inergy

Met LIAS is Inergy marktleider bij de Nederlandse gemeenten. Het LIAS In Control platform biedt een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Webinar

 

U heeft nog steeds de mogelijkheid om een webinar te volgen. Wilt u zich inschrijven voor een demo van Inergy?

 

Via de link hieronder kunt u naar de website van Inergy, daar vind u de data en kunt u zich inschrijven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar?
Neem gerust contact met ons op.