SEP webinars | Leertrajecten verhogen bewustzijn informatieveiligheid
78655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78655,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Leertrajecten verhogen bewustzijn informatieveiligheid (inclusief e-learning)

Het verhogen van bewustzijn informatieveiligheid en privacy is een continu proces wat gestructureerd en cyclisch leren vraagt. De handreiking IBD ‘Verhogen bewustzijn informatieveiligheid’ laat dit ook zien. SEP heeft al jaren een beproefde aanpak conform de PDCA-cyclus waarmee organisaties worden begeleid met het leren leren op de actuele thema’s informatieveiligheid, privacy en integriteit. Na dit webinar begrijp je deze aanpak en weet je waarom dit een waardevol instrument is voor de organisatie om iBewustzijn te verhogen.

In dit webinar gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Het beproefde didactisch model van de leercirkel conform de PDCA-cyclus en de handreiking ‘Verhogen bewustzijn informatieveiligheid’ van de IBD. Hiermee pak je niet alleen het thema informatieveiligheid, privacy en/of integriteit beet. Ook de leercultuur van de organisatie maak je zichtbaar, zodat het management een stuur in handen krijgt.
  • Het beproefde didactisch model van de e-learning. Zodat je daadwerkelijk leert met deze leervorm. Deze leervorm is uitermate geschikt om als CISO, FG en Privacy Officer aantoonbaar te maken dat medewerkers in de organisatie bekwaam zijn.

  • De flexibele leercirkel. De interventies versterken elkaar, mits ze op tijd zijn en in het verlengde van elkaar functioneren. U kunt zelf de leercirkel inrichten met interventies die bij uw organisatie passen, afhankelijk van uw organisatie en het DNA van uw organisatie. SEP adviseert en begeleidt hierin.
  • Het borgen van iBewustzijn met een introductieprogramma, permanent leren en e-learning.

Data:

Dinsdag 18 januari — 13:00 – 14:00 uur
Donderdag 17 februari — 09:30 – 10:30 uur

 

 

Het webinar wordt verzorgd via Microsoft Teams, hiervoor sturen wij u een link. Het is niet noodzakelijk om software of applicaties te downloaden. Het webinar kan via de normale webbrowser (Chrome, Edge, Safari etc.) gevolgd worden. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dit webinar? Neem gerust contact met ons op.