SEP webinars | Leertrajecten verhogen bewustzijn informatieveiligheid
78655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78655,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Leertrajecten verhogen bewustzijn informatieveiligheid (inclusief e-learning)

Het verhogen van bewustzijn informatieveiligheid en privacy is een continue proces wat gestructureerd en cyclisch leren vraagt. De nieuwe handreiking IBD ‘Verhogen bewustzijn informatieveiligheid’ laat dit ook zien. SEP heeft al jaren een beproefde aanpak conform de PDCA-cyclus waarmee organisaties worden begeleid met het leren leren op de actuele thema’s informatieveiligheid, privacy en integriteit.

In dit webinar gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Het didactisch model van de leercirkel. Hiermee pak je niet alleen het thema informatieveiligheid, privacy en/of integriteit beet. Ook de leercultuur van de organisatie maak je zichtbaar zodat het management een stuur in handen krijgt.
  • Het didactisch model van de e-learning. Zodat je daadwerkelijk leert met deze leervorm.

  • De flexibele leercirkel. De interventies versterken elkaar, mits ze op tijd zijn en in het verlengde van elkaar functioneren. U kunt zelf de leercirkel inrichten met interventies die bij jullie organisatie passen, afhankelijk van uw organisatie en het DNA van uw organisatie. SEP adviseert hierin.
  • Het borgen van iBewustzijn met een introductieprogramma, permanent leren en e-learning.

Data:

Dinsdag 19 januari 2021  —  10.00 – 11.00 uur

 

30 minuten vóór het webinar kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dit webinar? Neem gerust contact met ons op.