SEP webinars | E-learning Sociaal Domein | Leerlijnen en cursussen
126147
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-126147,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
E-learning Sociaal Domein

Het doel van de Participatiewet is om iedereen naar vermogen te laten deelnemen in de samenleving. Hoe kunnen medewerkers dat bewerkstelligen? En hoe kunnen ze op de juiste manier een bijdrage leveren aan de preventie, vermindering en kwijtschelding van schulden? Met de uitgebreide digitale leerlijnen Participatiewet (14 modules), Schuldhulpverlening (11 modules), Voorliggende voorzieningen (4 modules) en WMO (4 modules) worden medewerkers digitaal bijgespijkerd in het vakgebied Sociaal Domein.

 

Deze leerlijnen in het Sociaal Domein zijn volledig in e-learning voor u ontwikkeld met vakinhoudsdeskundigen, volledig zelfstandig te volgen in eigen tempo. Daarnaast zijn de leerlijnen ook te combineren met klassikale trainingen. De regie ligt bij u. In deze tijd is e-learning dé manier om te zorgen dat medewerkers actueel blijven in het vakgebied, want het sociaal domein is continu in beweging.

 

Tijdens dit webinar vertelt Ingrid van Zeeland u graag meer over de e-learning. Ze neemt u niet alleen mee in de leerlijnen en cursussen voor het sociaal domein, maar ook in het didactisch model achter de e-learning. Daarnaast vertelt ze meer over hoe de e-learning de verschillende leerstijlen van medewerkers ondersteunt.

Data:

Donderdag 16 december — 09.30 – 10.30 uur
Donderdag 20 januari  — 13:00 – 14:00 uur

 

 

 

 

Het webinar wordt verzorgd via Microsoft Teams, hiervoor sturen wij u een link. Het is niet noodzakelijk om software of applicaties te downloaden. Het webinar kan via de normale webbrowser (Chrome, Edge, Safari etc.) gevolgd worden. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.