Webinar E-learning verkiezingen - SEP
105866
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-105866,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Verkiezingen 2021

Als projectleider verkiezingen gaat u aan de slag met het organiseren van de verkiezingen en het opleiden van de stembureauleden, voorzitters en tellers. Maar hoe regelt u dit slim?

 

In het webinar E-learning verkiezingen neemt Ingrid van Zeeland u mee in de ontwikkelingen rondom de verkiezingen, waaronder de maatregelen in verband met het coronavirus en de mogelijkheid tot integratie van de e-learning in de door u gebruikte applicatie, zoals Procura en Stembureaumanager. We vertellen u alles over onze e-learningpakketten en trainingen voor stembureauleden, voorzitters en tellers en de meest gekozen aanpak door gemeenten. Daarnaast laten we ook zien hoe u zich als projectleider verkiezingen optimaal kunt voorbereiden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het didactisch model van de e-learning en de verkiezingspakketten specifiek voor de doelgroep stembureauleden, voorzitters en tellers. Zowel het pakket met alleen e-learning als de blended variant met klassikale trainingen voor de voorzitters wordt besproken. 
  • Verkiezingen slimmer organiseren met integratie van de e-learning en planning van de voorzitterstraining in uw eigen applicatie.
  • De nieuwe e-learning Coronaproof verkiezingen speciaal voor projectleiders. Want verkiezingen organiseren in coronatijd, hoe pakt u dat aan?

  • De training Projectleider Verkiezingen in de regio, georganiseerd in samenwerking met Ruud Heemskerk van dePublieksZaak. Hij is met ruim 20 jaar ervaring in het vak autoriteit op dit gebied.
  • De specialisatiemodule Verkiezingsmanagement, opgebouwd conform de toetstermen van de NVVB.
  • De koppeling met Procura en de integratie met Stembureaumanager.

<strong>Data webinar ISMS:</strong>

<span style=”font-weight: 400;”>donderdag 18 juni — 10.00 – 11.00</span>

<span style=”font-weight: 400;”> </span>

<span style=”font-weight: 400;”>30 minuten vóór het webinar kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd. </span>

<h5><span style=”color: #325578;”><b>Webinar privacy (onderdeel ISMS)</b></span></h5>

<span style=”font-weight: 400;”>In dit webinar laten we u graag het onderdeel Privacy binnen het nieuwe ISMS zien. Ingrid van Zeeland demonstreert hoe privacy verbonden is met informatieveiligheid en in het ISMS tot uitdrukking komt. </span>

ISMS controls

Data:

Dinsdag 12 januari – 10.00 – 11.00 uur

 

30 minuten vóór aanvang kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd.

<strong>Data webinar ISMS &amp; Privacy:</strong>

dinsdag 7 juli  —  10.00 – 11.00

<span style=”font-weight: 400;”> </span>

<span style=”font-weight: 400;”>30 minuten vóór het webinar kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd. </span>

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.