SEP verzorgt webinars over het ISMS, e-learningpakketten en leertrajecten
77450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-77450,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Snel op de hoogte

via gratis webinars

Heeft u of hebben uw collega’s samen met u interesse om aan te sluiten bij één of meerdere webinars? Schrijf u dan gratis én vrijblijvend in voor het onderwerp van uw keuze.

 

U hoeft geen software te installeren en u krijgt een link toegestuurd via de mail. Zo eenvoudig is het. Het enige dat u nodig heeft is een laptop of tablet. Wij helpen u als het niet lukt met inloggen.

Overzicht webinars

E-learning Sociaal domein

In deze tijd is e-learning dé manier om te zorgen dat medewerkers actueel blijven in het vakgebied, want het sociaal domein is continu in beweging. Tijdens dit webinar vertelt Ingrid van Zeeland u graag meer over de e-learning. Ze neemt u niet alleen mee in de uitgebreide leerlijnen en cursussen voor het sociaal domein, maar ook in het didactisch model achter de e-learning. Daarnaast vertelt ze meer over hoe de e-learning de verschillende leerstijlen van medewerkers ondersteunt.

E-learning voor élke ambtenaar

Op afstand leren, in je eigen tijd en tempo, was zelden zo actueel als nu. Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in het didactisch model van onze e-learning en ons brede aanbod aan e-learningpakketten en leerlijnen. Van SEPflix met gemeente- en overheidsbrede kennis, tot het domeinspecifieke Burgerzaken, Verkiezingen, Informatieveiligheid, Sociaal Domein of Belastingen. Voor ieder wat wils. Binnen 1 uur bent u op de hoogte wat SEP als dé e-learningspecialist voor de overheid voor u kan bieden.

E-learningpakket Burgerzaken
(en verkiezingen)

Permanent leren op het domein Burgerzaken is steeds belangrijker. Met de leervorm e-learning kan het in eigen tempo, op een gebruikersvriendelijke wijze. Leren wordt leuk! Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in het complete e-learningpakket Burgerzaken met maar liefst 80 modulen. Verder vertelt ze ook hoe e-learning bij Verkiezingen (in coronatijd) kan worden ingezet voor zowel de projectleider verkiezingen als de stembureauleden. Voor verkiezingen zijn ook aparte webinars.

Leertrajecten Verhogen Bewustzijn informatieveiligheid

Het verhogen van bewustzijn rondom informatieveiligheid en privacy is een continu proces. SEP heeft al jaren een beproefde aanpak rondom de PDCA-cyclus om iBewustzijn te borgen in uw organisatie. Tijdens dit webinar nemen we u mee in onze leertrajecten rondom informatieveiligheid, privacy en integriteit.

Het ISMS – intuïtief en gebruikersvriendelijk

Gemeenten en andere overheidsorganisaties voorzien een groeipad naar steeds meer integraal risicomanagement. Niet alleen op informatiebeveiliging en privacy, maar ook breder naar onder andere interne controle en rechtmatigheid. Om die reden is het SEP ISMS overgedragen aan de gerenommeerde partij Inergy (LIAS). U heeft nog steeds de mogelijkheid om een webinar te volgen bij Inergy.

Verkiezingen stembureauleden & projectleiders

In dit webinar vertelt Ingrid van Zeeland u alles over onze e-learningpakketten en trainingen voor stembureauleden, voorzitters en tellers en laten zien hoe u zich als projectleider verkiezingen optimaal kunt voorbereiden.

Landelijke netwerkdag

Een jaarlijks gratis netwerkevent!

Elk jaar in het voorjaar organiseert SEP samen met Cuccibu de landelijke netwerkdag. Een dag waarin we gezamenlijk inspelen op de actualiteit en er volop ruimte is om te netwerken met vakcollega’s door heel het land.

 

De volgende netwerkdag vindt plaats op: 24 maart 2021. Schrijf alvast in uw agenda!

Mis nooit meer een evenement van SEP en schrijf u in voor onze maandbrief!

De maandbrief staat daarnaast vol met actuele nieuwtjes rondom onze e-learning, infomatieveiligheid & privacy en verkiezingen.