Over SEP

Met passie voor de overheid, permanent leren en innovatie

In 1 minuut kennismaken met SEP?

Kwalitatieve en innovatieve e-learning

Als partner naast gemeenten staan in permanente educatie voor de ambtenaar, dat is onze ambitie. We willen gemeenten optimaal ondersteunen met kwalitatief hoogstaande en innovatieve e-learning die aansluit bij de wensen van de ambtenaar. Daarvoor blijven we permanent in gesprek met partners en klanten over de actualiteit.

We leggen de lat hoog met een kwaliteitsstandaard die we blijven verleggen, het onderliggend didactisch model, werkgerelateerde casussen, steeds meer innovatie én met de begeleiding van onze adviseurs op permanente educatie. Zodat je als gemeente het beste haalt uit je e-learningtraject én als ambtenaar het meeste kan halen uit je persoonlijke ontwikkeling.

Permanente educatie

Vroeger werd je als jonge ambtenaar opgeleid door de bestuursacademie en bleef je tot je pensioen ambtenaar. Die wereld is sterk veranderd. Medewerkers wisselen vaak van baan, groeien door naar andere functies binnen en buiten de overheid. Ook hebben gemeenten en andere overheidsorganisaties te maken met een groeiende diversiteit en complexiteit aan werkzaamheden waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de nieuwe ambtenaar snel en adequaat moet worden opgeleid en op een slimme en efficiënte wijze bij kan blijven in het vakgebied. Permanente educatie wordt dan ook het nieuwe normaal en de leervorm e-learning is daarbij een uitstekende wijze om dit vorm te geven. Mits de e-learning actueel is en kwalitatief goed. En daar richt SEP zich op.

Ingrid van Zeeland

Hoe begon SEP?

Na ruim 20 jaar voor de overheid te hebben gewerkt, werd het tijd voor wat anders. Met mijn passie voor de overheid én voor permanent leren wilde ik een combinatie maken die méér zou betekenen voor overheidsland dan mijn aanstelling bij één overheidsorganisatie. Ik ging op zoek naar partners met dezelfde passie. En die vond ik in Twan, Jules en Evelien.

– Ingrid van Zeeland, algemeen directeur SEP

SEP paviljoen

Van keukentafel naar paviljoen

SEP startte in 2013 aan de keukentafel. We hadden toen niet kunnen bedenken dat de combinatie van leren, innovatie en de overheid een succes zou zijn. We krijgen vaak terug dat we overheid begrijpen door onze jarenlange ervaring en dat onze kwalitatieve e-learning aansluit bij de leerbehoefte van de ambtenaar.

Inmiddels is SEP gehuisvest in een prachtig paviljoen tussen het groen en zijn we een begrip in overheidsland als dé e-learningspecialist voor de overheid. Met 20 collega’s ondersteunen we nu ruim 200 gemeenten en andere overheidsorganisaties met onze e-learning. Daar zijn we erg trots op! 

Fun fact 🎉

 

De eerste training die SEP ooit maakte is Verkiezingen voor stembureauleden. Extra leuk: deze training maken we nog steeds met veel plezier en inmiddels voor ruim 40.000 stembureauleden!

 

Nieuwsgierig naar het team?

 

SEP bestaat uit bevlogen professionals. Nieuwsgierig naar ons?

Klik dan op de knop hieronder!

Het team